Ballina Politikë Manjani: Korrupsionin mund ta ndëshkojë vetëm SPAK

Manjani: Korrupsionin mund ta ndëshkojë vetëm SPAK

Ylli Manjani, ish-ministër i Drejtësisë, përmes një komenti në rrjetet sociale shkruan se korrupsionin do ta ndëshkojë vetëm Gjykata dhe SPAK dhe asnjë institucion tjetër. Sipas tij, shpikjet e përkohshme e amnistojnë të keqen. “Sipas Kushtetutës, korrupsionin do ta ndëshkojë Gjykata dhe Prokuroria Speciale Anti Korrupsion. Asnjë institucion tjetër as Krye-ministria e Brendshme e as FBI-ja! Nëse e kanë seriozisht, duhet të krijojnë SPAK. Shpikjet e përkohshme e amnistojnë të keqen. E bëjnë më të fortë…”, shkruan Manjani.

Exit mobile version