MAFIA E FUTBOLLIT, PSE DUAN TE KAPIN EDHE FEDERATEN

FAMILJET MAFIOZE TEK SPORTI DHE RASTI I EDIT, OLSIT DHE LINDES

SKEMA E PASTRIMIT TE PARAVE ME BASTET DHE NDESHJET E TRUKUARA DHE SI FUTEN NE LOJE BANKAT OFSHORE TE REGJISTRUARA NE PARAJSAT FISKALE PER TE TRANSFERUAR MILIARDAT. EDI NE QEVERI, OLSI TEK KLUBI, LINDA TEK BANKA

(Të plotë në versionin print të gazetës RD)