Skriniar: Kjo është ajo që dua nga 2018-a

Ka përfunduar në shënjesterën e Barcelona-s dhe Manchester City, por Milan Skriniar mendon vetëm për Inter. “Të largohem nga Inter? Nuk besoj, jam i kënaqur këtu ku jam dhe besoj se do të luaj për një kohë të gjatë”, ka thënë mbrojtësi. “Objektivi im për 2018-ën është që ta vazhdoj me këto paraqitje, për të luajtur sa më shumë ndeshje të jetë e mundur dhe të vazhdoj të ndihmoj skuadrën”.
Më pas ka ardhur edhe një koment mbi momentin që po kalon skuadra zikaltër: “Çfarë po ndodh? Është e vështirë të thuhet, nuk shënojmë më, nuk luajmë më mirë. Jemi në krizë, por besoj se do të dalim shumë shpejt”.