Ramires hap derën për Interin

Interi po kalon një kohë të vështirë pas një fillimi të shkëlqyeshëm të sezonit. Menaxhmenti zikaltër po punon për ta mbështetur skuadrën sa më shumë të jetë e mundur. Për disa kohë nuk është folur për ish-lojtarin e Chelsea, Ramires, i cili tani shprehet drejtpërdrejt nga tërheqja e Jiangsu Suning në Marbella. I intervistuar nga mikrofoni i “Sky Sport”, mesfushori brazilian hap derën për Interin: “Unë jam këtu për të filluar përgatitjen, pastaj do të shohim se çfarë ndodh. Nëse Interi ka folur me menaxherin tim, kjo është një gjë pozitive. Përderisa Interi është i interesuar për mua, kjo do të thotë se jam duke punuar mirë, ndaj duhet të vazhdoj kështu. Nëse duhet të ketë një shans për të shkuar tek Interi do të isha shumë i lumtur, por unë jam ende te Jiangsu dhe duhet të përqendrohem këtu. Nëse do të kthehesha në Europë për të luajtur në një klub të madh, do të isha i lumtur. Jam gati”.
Pengesa kryesore është angazhimi i lartë i lojtarit, i cili shpreson, megjithatë, në mbylljen e marrëveshjes: “Nuk varet vetëm nga unë çështja e reduktimit të angazhimit financiar apo jo, ka disa palë të përfshira. Të gjithë duhet të jenë të kënaqur, si Jiangsu, edhe Interi. Shpresoj se mund të arrijmë një marrëveshje”.
Ai nuk ka kontakt me Spalletin, por mesazhi i Ramires është i qartë: “Unë nuk arrita të flisja me Spalletin, kur Interi erdhi në Kinë. Nuk kisha mundësi ta takoja atë për shkak të kohës së ndryshme të trajnimit mes nesh dhe atyre, por është trajner i madh. E njoh atë para se të arrinte tek Interi, jam i lumtur që dikush si ai më ndjek mua”.