Luan Rama: Raporti i CIA, pasqyrë e rilindjes së Ramës

Nënkryetari i LSI-së, Rama, ka publikuar në Facebook raportin e ‘World Fact Book’ të CIA-s. Në këtë raport, përveç të dhënave të zakonshme mbi vendin tonë, ka edhe një seksion ku thuhet se korrupsioni, prodhimi dhe trafiku i lëndëve narkotike si dhe pastrimi i parave janë ndër problematiket me të cilat përballet vendi. Sipas Ramës, kjo është Shqipëria e Rilindjes së Edi Ramës, edhe pse disa burokratë evropianë në Tiranë nuk arrijnë ta shohin. “Korrupsioni problem kryesor për Shqipërinë. Shqipëria rrugë kalimi për për kokainën e Amerikës së Jugut dhe opiumin nga Veriperëndimi i Azisë! Eshtë zgjeruar prodhimi i kanabisit. Organizatat e narko-trafikut janë aktive dhe janë shtrirë në vendet e Evropës. Ka pastrim të lartë të parave, të lidhura me trafikimin e lëndëve narkotike, armëve, apo punë të tjetra të paligjshme të kryera nga zyrtarët dhe kriminelët. Kjo është Shqipëria e rilindjes së Edi Ramës sipas CIA-s, të cilën edhe pse disa burokratë europianë që punojnë në Tiranë nuk e shohin, të vërtetat e saj të dhimbshme nuk mund t’i mbulojnë me heshtjen e tyre të blerë!