Kamikazja e Ramës në Prokurori fshin prokurorin e dosjes Xibraka të Olsi Ramës

Dritan Gina, Prokurori i Elbasanit që ka në duar edhe dosjen e Xibrakës ku është përfshirë Olsi Rama është shkarkuar nga e komanduara në Prokurori, Arta Marku. Gina është në të njëjtën kohë edhe bashkëshorti i Prokurores Rovena Gashi, e cila ishte edhe në krye të dekriminalizimit në Prokurori, që u shkarkua sapo Marku mbërriti në Prokurori. Marku ka nisur të kthehet në një kamikaze politike të Ramës në mbylljen e dosjeve të krimit dhe trafiqeve.