Rama liron edhe vrasësin Mark Frroku

Gjykata e Apelit ka ulur dënimin për ish-deputetin e mazhorancës, Mark Frroku. Vendimi është dhënë nga Gjykata e Apelit. Frroku më parë ishte dënuar me 7 vite e 5 muaj burg, ndërsa Apeli i ka hequr akuzën e vrasjes dhe i ka ulur dënimin. Frroku është dënuar për fshehje pasurie dhe të ardhurat. Frroku kishte kërkuar pafajësi në Gjykatën e Apelit, por kjo e fundit i ka hequr 17 muaj nga dënimi, duke e dënuar me 6 vite burg.