Olsi Rama në makinën e transportit të kokainës me targa AA 653 DN

Një nga skandalet më të mëdha të qeverisë Rama, zbulimi i laboratorit të kokainës në Xibrakë të Elbasanit, i krijuar menjëherë pas ardhjes së Ramës në pushtet dhe lidhjet e Olsi Ramës në krye të grupit të trafikut të kokainës u cilësuan nga Berisha si dëshmia se si Rama është koka e trafikut dhe krimit në Shqipëri.
Ish-Kryeministri Berisha ka zbardhur disa herë në denoncimet e tij, lidhjet e forta të Ramës me kokat e krimit të organizuar dhe trafikut të drogës në vend. Berisha denoncoi me fakte konkrete se si që me ardhjen e tij në pushtet nisi lulëzimi i trafiqeve të mëdha të kanabisit e kokainës, ku vëllai i tij Olsi Rama ishte në krye të bandave.
“Sapo erdhi në pushtet, dhurata e parë që iu bë Shqipërisë ishte uzina e kokainës në Elbasan. Ju mund të më thoni se ai ishte kryeministër. Po, ai ishte kryeministër, por i vëllai i tij që quhet Olsi Kristaq Rama është gjetur në sistemin TIMS të kalojë kufirin me makinën e përshtatur për transportin e kokainës nga trafikantët: Ilir Hoxha, Gentian Gjonaj dhe Genci Xhixha.
I vëllai i Edi Ramës, Olsi Rama, ka kaluar kufirin me këtë makinë, më datë 08.06.2014. Targa e makinës është AA 653 DN. Ka kaluar kufirin me datën 13.07.2014; më datën 08.08.2014; më datë 06.06.2014, më datë 11.07.2014 dhe me këtë makinë, kanë kaluar kufirin për transport droge të gjithë ata që janë “brenda”, përveç këtij që është vëllai i kryeministrit dhe nuk mund të preket.
Tani unë i them këtij zotërisë: A është kjo një akuzë konkrete?! Dil dhe jep shpjegime. Pse yt vëlla në makinën e kokainës? Në këtë platformë, unë kam deklaruar se yt vëlla ka ardhur me një bandë nga Bostoni, bandë, e cila merrej me trafik droge dhe trafiqe të pista, dhe mund të thuhet se ishte akuzë e përgjithshme. Unë e kisha të bazuar në burime. Tani na thuaj: A është yt vëlla Olsi Rama? Çfarë donte ai në makinën e drogës? Ai ishte një nga kryesorët e Xibrakës. Apo do të thuash si Xhafaj se ç’më duhet mua se ç’bën im vëlla?!” do të shprehej ish-kryeministri, duke iu drejtuar Ramës në Parlament.