Presidenti, urim të veçantë për “RD”

Presidenti Meta ka uruar përvjetorin e 27 të gazetës RD nga Korça. Në një postim në facebook Meta thotë se i uron shumë suksese dhe jetë të gjatë gazetës “RD”. “Sot në 27-vjetorin e gazetës së parë opozitare “Rilindja Demokratike” i uroj nga Korça, shumë suksese e jetë të gjatë, bashkë me dy gazetarët e njohur Çim Peka dhe Fahri Balliu”, thotë Presidenti Meta.