Pas lirimit të Sotës dhe kthimit të pasaportës Tahirit, ambasadori italian në zyrën e të komanduarës së Ramës

Ambasadori italian Cutilo ka mbërritur në zyrëne të komanduarës së ramës në Kryeprokurori. Nuk ka detaje nga takimi, por momenti që ka zgjedhur ambasadori për të takuar të komanduarën e Ramës përkon me lirimin nga burgu të Sotës në makinën e të cilit u gjenden 863 mijë euro si dhe dy patentat e Tahirit për anije dhe skaf. Takimi vjen edhe pas një tjetër vendimi të rëndë për hetimet, atij të rikthimit të pasaportës nga Apeli i Gjykatës së Krimeve të Rënda për Tahirin. Duket se pala italiane është e shqetësuar pas këtyre vendimeve që po minojnë hetimet për tahirin dhe grupin e tij kriminal të drogës.