Mafia kap shtetin, lirohet edhe njeriu i 863 mijë eurove të Tahirit, rezultatet e Ramës-kryeprokuror

Pas Tahirit të cili ju rikthye pasaporta nga Gjykata e Apelit të Krimeve të rënda, një tjetër revansh i mafias ëshë regjistruar sot. “Peshku i madh” i kapur me 863 mijë euro është liruar nga burgu ku mbahej prej më shumë se 1 muaji.
Kapja e Prokurorisë nga Rama po jep rezultatet e nënshtrimit të shtetit nga mafia dhe krimi i organizuar. Dy vendimet e fundit të gjykatës nën presion të hapur nga Rama-Prokuror janë provat se mafia-shtet po shkon drejt mbylljes të disjes së drogës të Tahirit.