Rama nuk do të lejojë ikjen e Prokurores së Përkohshme, deklaron se do qëndrojë pa afat

Rama ka lënë të kuptohet se Prokurorja e Përkohshme e komanduar prej tij do të qëndrojë në krye të institucionit për një kohë pa afat.I pyetur nga gazetari balla se sa do të jetë koha që ajo do të qënrojë në atë post, Rama nuk i dha një kohë të caktuar duke e lënë pa afat qëndrimin e saj si e komanduara e tij në institucionin e akzuzës. Koha e Markut në krye të Prokurorisë në mënyrë antikushtetuese do të zgjasë aq sa ai të mbyllë çështjet e lidhjeve të qeverisë me krimin e organizuar dhe drogën dhe aq kohë sa të hartojë edhe dosjet shantazhuese ndaj opozitës.