Ministrja e Drejtësisë shkrin Departamentin e të Përndjekurve, nuk do të ketë më dëmshpërblime

Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, duke folur gjate nje konference shtypi, ku njoftoi se ka firmosur shkarkimin e 8 drejtoreve te burgjeve dhe hapjen e konkursit per emerimin e 23 drejtuesve te rinj te burgjeve./r/n/r/nJustice Minister Etilda Gjonaj, speaks during a press conference, announcing that she has signed the dismissal of eight prison directors and the opening of the competition for the appointment of 23 new prison directors.

Rama ka vendosur të mbyllë kapitullin me dëmshpërblimet për shtresën e ish-të përndjekurve politikë. Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjoni ka shkrirë strukturën e dëmshpërblimit të të përndjekurve politikë. Kjo strukturë ka dalë e tepërt me riorganizimin e ministrisë. Duket se po shkohet drejt një strategjie të re të qeverisë për ndërprerjen e dëmshpërblimeve për të përndjekurit politikë.