Ballina Politikë Skandal! Garda nuk lejon Berishën të flasë në Parlament

Skandal! Garda nuk lejon Berishën të flasë në Parlament

Sapo ish-Kryeministri Berisha është ngritur të flasë në foltoren e Parlamentit një grup gardistësh ka rrethuar foltoren duke mos e lejuar të flasë. Në këtë moment ish-kryeministri nuk është ndalur dhe pas tij ka shtyrë edhe deputeti Flamur Noka. Të gjithë deputetët janë çuar dhe në video Berisha duket që çan gardhin e gardistëve ndërsa konfrontohet me ta.

Exit mobile version