Rama: Rëndësi ka që Kryeprokurori i ri u votua

Kryeministri Edi Rama doli përpara mediave, pasi vendosi me votat e mazhorancës, Prokuroren e Përgjithshme, znj Arta Marku. Mes kaosit, në tabelën elektronike u shfaqën 69 vota pro, 2 kundër dhe 2 abstenim. Po kështu mungoi Saimir Tahiri. Zoti Rama u pyet për këtë tkurrje të votave gjatë konferencës me gazetarët. I pyetur nga gazetarja: A i dini tradhtarët? Kishin 5 vota më pak sot në Parlament? Rama nuk u mundua shumë për përgjigjen, ndërsa tha se rëndësi ka që kryeprokurori i ri i përgjithshëm u emërua. Ç’a të them?! Sot e rëndësishme është që u votua edhe pse mes shisheve, këpucëve, trupave që fluturuan për të penguar votimin. Sot, Shqipëria ka Prokuroren e Përgjithshme me mandat të përkohshëm.