Nishani: Qeveria e futi vendin në një spirale të rrezikshme

Ish-Presidenti Bujar Nishani ka reaguar pas zgjedhjes së kryeprokurores së re me votat e 69 parlamentarëve. ‘Sot në mënyrën më të papërgjegjëshme qeveria e futi vendin në një spirale kaotike shumë të rrezikshme. Kushtetuta u gris, Parlamenti humbi legjitimitetin ligjor, politik dhe moral!’, shkruan ish-Presidenti Bujar Nishani në faqen e tij në Facebook. Edhe ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, insiston në faktin se, Rama është krye i pandehuri po mbrohet përkohësisht, po mbrohet me paligjshmërinë. “Asnjë surprizë, apo jo?! Krye i pandehuri në detyrën e Kryeministrit ka nevojë për dhunë! Diktati është mbrojtja e vetme ku ai gjen strehë! Por përkohësisht! Besoj u pa qartë se sa i ligjshëm e kushtetues është Parlamenti!!! Insistoj: opozita nuk ka më asnjë punë në atë Parlament!”, shprehet Manjani.