Tahirit i bllokohet pasaporta, reagon avokati

Avokati i Tahirit ka thënë se pas urdhërit të Gjykatës së Krimeve të Rënda pikat kufitare marrin vendimin për të bllokuar çdo lëvizje të klientit të tij. Ai ka thënë se tani Tahiri duhet të dorëzojë pasaportën. Maks Haxhia, avokati i Tahirit e ka konsideruar vendimin ndaj klientit të tij si të vonuar duke thënë se vjen si “kofini pas të vjelit”. Haxhia tha se Prokuroria nuk ka paraqitur prova të reja dhe e konsideroi vendimin si qesharak.