1 vit nga falsfikimi i Veliajt për gjobën ndaj PD, Karaj kërkon drejtësi, Prokuroria palë me falsifikatorin

Një vit më parë, Veliaj vendosi një gjobë marramendëse ndaj protestës së PD që kulmoi me djegien e bunkerit. Për të vendosur këtë gjobë, Veliaj falsifikoi firmën e oficerit të policisë bashkiake, Besmir Karaj. Karaj bëri denoncimin në Prokurori për falsifikim, por që atëhere ndonëse ka kaluar një vit, Prokuroria vazhdon të mbulojë këtë skandal të Veliajt ashtu si dhe shumë skandale të tjera të tij.

Karaj ka reaguar sot duke kërkuar që drejtësia të vihet në vend. “Data 8 dhjetor, si sot një vit më parë vazhdon beteja ime për të kërkuar drejtësi. Me paturpësinë më të madhe një palokryetar bashkie pranon se ka falsifikuar dokument zyrtarë. Sinqerisht më ngjall neveri ky njeri i pa vlerë si në kohen e xhaxhit me krime intriga, servilizem dhe poshtërsi.e neveris qenien tënde o palokrytarë.

I zhgënjyer nga drejtesia pres që nje ditë të marr drejtësi atë që më takon atë të cilën nuk e mohoj sa të jetoj. Provat janë aty falsifikimin e vertetoi edhe ekspertiza. Unë kam kerkuar dhe kerkoj vetem drejtesi. I bëj thirrje prokurorisë të zbardhë të vërtetën asgjë më shumë”, shkruan Karaj në Facebook.