Revolta e të rinjve, fërshëllima Ramës

Disa të rinj, të cilët fishkëllenin kanë irrituar shumë keq kryeministrin Edi Rama i pranishëm në Panairin e parë kombëtar të Sporteve të Aventurës organizuar sot paradite në Tiranë.
Veprimi ka sjellë reagimin e Kreut të qeverisë, i cili është detyruar të ndërpresë disa herë fjalimin e tij, teksa u ka sugjeruar të rinjve që të shkonin në pyll dhe të fërshëllenin në majë të pemëve.
Që në momentin, kur mori fjalën kryeministri fishkëllimat nuk ndaluan. Ata nuk ndaluan, as kur Rama përdori ironinë e tij, duke i quajtur të rinjtë bilbila dhe kjo e ka irrituar keq atë.
Kam një sugjerim për disa djem këtu, që fishkëllejnë nga kënaqësia. Këtu afër është pylli. Mund të shkoni të hipni nëpër pemë e të fishkëlleni, ndërkohë që të tjerët, shumica dërrmuese që kanë ardhur këtu për të dëgjuar të dëgjojnë.
Dakord bilbila!
Ja ku e keni pyllin. Ju dhjetë bilbila që jeni këtu dhe fishkëlleni nga kënaqësia.
Ironia e kryeministrit nuk i ka ndalur të rinjtë as kur ai iu drejtua një djali, duke i thënë “bilbil me syze”.
“Ti bilbil me syze që ke gjithë kohës me gishtat në fyt është shumë mirë t’i japësh fund këngës së gishtave në fyt. Ja ku e ke pyllin!”