Rama bëri shfaqje me kompensimin e dëmeve

Deputeti i Qarkut të Vlorës, Agron Shehaj, rikujtoi premtimin e pambajtur të kryeministrit Rama me dëmshpërblimet pas përmbytjeve të dimrit të vitit 2015. Shehaj riktheu në vëmendje se, qindra banorë të dëmtuar dy vite më parë, nuk janë kompensuar ende, ndaj shtoi se kompensimi që premton për dëmtimet e këtyre ditëve, është vetëm shfaqje e Ramës. “Këta banorë të përmbytur në 2015 u mashtruan dhe akoma po presin kompensimin e premtuar nga Rama. Sot, Rama bën shfaqjen e radhës dhe iu premton kompensim për 2017”, shkruan deputeti Shehaj në Facebook.