Dule: Largimi i Ramës është emergjent

Kryetari i PBDNJ, Vangjel Dule, me anë të një statusi në faqen zyrtare në Twitter thotë se kryeministri Rama ka vetëm një mundësi dhe ajo është ikja. Sipas tij, Rama e nisi me mbetjet dhe e përfundoi me narkotikët. “E nisi me mbetjet, e bitisi me narkotikët. Dhe tashmë sërish me të parat. Në emergjencën e krijuar në vend nga skandalet e tij dhe të të vetëve, Ramës i ka mbetur vetëm një mundësi: EXIT! Sa më shpejt, aq më mirë për vendin, aq më çlirues edhe për të vetë!”.