Ortakë në biznese të ndërtimit dhe jo vetëm, vëllai i kryeministrit Edi Rama dhe ortaku i ngushtë i familjes së tyre, Gazmend Demi kanë bërë hapin e radhës në bashkëpunimin e tyre për aferat e radhës korruptive. Vëllai i kryeministrit Edi Rama, Olsi, flitet që do të jetë drejtori i ri i Përgjithshëm i skuadrës së “Partizanit”. Ka qenë gazetarja e TVSH-së, e cila ka deklaruar në Rubrikën Sportive, se Demi i ka propozuar postin e drejtorit të Përgjithshëm, Olsi Ramës, ky i fundit gjithashtu njihet si dhe tifoz i zjarrtë i ekipit të kuq. Ndërkohë që emrin e Olsi Ramës dhe miqësisë së tij me Gaz Demin e kemi dëgjuar shpesh falë akuzave të në media, por edhe të ish-kryeministrit Sali Berisha. Ata janë përfolur vazhdimisht në afera e vjedhje me shitjen e ndeshjeve të Partizanit, por nga ana tjetër edhe në ushtrimin e presionit të tyre për të përfituar prona publike nën e emrin e klubit sportiv me qëllim më pas kalimin e kësaj pronësie në biznes të mirëfilltë për ndërtimin e komplekseve të pallateve. Por këto nuk janë të vetmet raste. Të dy, Olsi Rama dhe Gaz Demi në katër vitet e qeverisjes kanë zhvatur para nga buxheti i shtetit, duke qenë pas çdo tenderi me vlera të larta apo koncesione gjithashtu. Lidhja Demi-Rama është përfolur gjithashtu për afera të ndryshme korruptive. Ndërkohë që, Demi ishte një nga personat që i shkoi në shtëpi ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri, një ditë para se të jepej vendimi në Komisionin e Mandateve, ku Prokuroria kishte dorëzuar kërkesën për arrestimin e tij.

Presidenti i Partizanit Gaz Demi dhe Olsi Rama, gjate ndeshjes se futbollit, Partizani-Skenderbeu i Korces, 1-1, e vlefshme per Kampionatin Kombetar, e luajtur ne stadiumin Qemal Stafa, ne Tirane. /r/n/r/nPartizani's President Gaz Demi dhe Olsi Rama during the Albanian Super League football match Partizani-Skenderbeu of Korca, 1-1, at the Qemal Stafa stadium in Tirana.

Ortakë në biznese të ndërtimit dhe jo vetëm, vëllai i kryeministrit Edi Rama dhe ortaku i ngushtë i familjes së tyre, Gazmend Demi kanë bërë hapin e radhës në bashkëpunimin e tyre për aferat e radhës korruptive.
Vëllai i kryeministrit Edi Rama, Olsi, flitet që do të jetë drejtori i ri i Përgjithshëm i skuadrës së “Partizanit”. Ka qenë gazetarja e TVSH-së, e cila ka deklaruar në Rubrikën Sportive, se Demi i ka propozuar postin e drejtorit të Përgjithshëm, Olsi Ramës, ky i fundit gjithashtu njihet si dhe tifoz i zjarrtë i ekipit të kuq.
Ndërkohë që emrin e Olsi Ramës dhe miqësisë së tij me Gaz Demin e kemi dëgjuar shpesh falë akuzave të në media, por edhe të ish-kryeministrit Sali Berisha. Ata janë përfolur vazhdimisht në afera e vjedhje me shitjen e ndeshjeve të Partizanit, por nga ana tjetër edhe në ushtrimin e presionit të tyre për të përfituar prona publike nën e emrin e klubit sportiv me qëllim më pas kalimin e kësaj pronësie në biznes të mirëfilltë për ndërtimin e komplekseve të pallateve.
Por këto nuk janë të vetmet raste. Të dy, Olsi Rama dhe Gaz Demi në katër vitet e qeverisjes kanë zhvatur para nga buxheti i shtetit, duke qenë pas çdo tenderi me vlera të larta apo koncesione gjithashtu.
Lidhja Demi-Rama është përfolur gjithashtu për afera të ndryshme korruptive. Ndërkohë që, Demi ishte një nga personat që i shkoi në shtëpi ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri, një ditë para se të jepej vendimi në Komisionin e Mandateve, ku Prokuroria kishte dorëzuar kërkesën për arrestimin e tij.