Dc-Leaks zbardh planin Soros: Godit vlerat dhe sponsorizo axhendën LGBT

Gazetari Habjon Hasani ka zbardhur një pjesë nga dosja e hakuar e DC-Leaks për Sorosin ku shpaloset projekti i tij për të goditur vlerat tradicionale të shoqërisë dhe për të sponsorizuar agjendën e homoseksualëve.
Ky pasazh është shkëputur nga publikimet e DC-Leaks, dosjet e hackuara të Fondacionit Soros, kapitulli për Rusinë.
Fondacioni ka qëllimin e qartë për të sponsorizuar goditjen e zërave që mbrojne vlerat tradicionale dhe paralelisht shton sponsorizimin e axhendës LGBT.
Qëllimi është nje dhe i vetem, feja e re duhet të jetë konsumi, ndërsa Zoti i ri duhet të jetë Dollari.
Aseksualiteti është prirja e preferuar, sepse dhe korporatat jane aseksuale.
Kjo nuk eshte perpjekje per nje shoqeri te hapur, ky eshte plan per te mpire, c’orientuar dhe depersonalizuar shoqerine.