Ballina Aktualitet Ministri i Brendshëm italian: Do të godasim të paprekshmit

Ministri i Brendshëm italian: Do të godasim të paprekshmit

Ministri i Brendshëm italian, Marco Minniti nënvizoi se qeveria italiane do të jetë gjithmonë në krah të qeverise shqiptare për të luftuar trafikantët dhe të paprekshmit.

“Ne duhet të godasim trafikantët, organizatat e mëdha që menaxhojnë këto trafiqe. Duhet të godasim të paprekshmit, sepse në Europë, Itali, Shqipëri nuk ka të paprekshëm. Ky është objektivi i rëndësishëm për të cilin duhet të punojmë së bashku”, u shpreh Minniti.

Exit mobile version