Kreu i Kartelit të drogës ka mbyllur gojën për skandalin e ri të Tahirit

Rama ka mbyllur gojën dhe nuk ka bërë asnjë reagim deri tani në lidhje me skandalin e fundit ku ëhstë përfshirë i besuari i tij, Tahiri. Rama nuk ka bërë asnjë status dhe asnjë deklaratë për të mundur të mbulojë sado pak kapjen e 800 mijë eurove dhe dy patentave të Tahirit për drejtim jahti dhe anije 100 tonëshe. Ai ka marrë arratinë për të shpëtuar edhe nga porositë e ministrit të BRendshëm Italian, Minniti.