Mafia në Parlament rrëzon kërkesën e Prokurorisë për arrestimin e Tahirit me 75 vota

Mafia në Parlament për të parën herë në histori ka shumicën dhe ka votuar kundër kërkesës së Prokurorisë që kërkonte arrestimin e Tahirit për lidhjet me organizatën kriminale të Habilajve duke rrëzuar edhe hetimet e Antimafias italiane. Me 75 vota kundër Prokurorisë nuk lejohet arestimi i Tahirit. Kreu I shumicës mafioze në Parlament e ka shpallur kështu veten nga sot edhe Kryeprokuror edhe Kryegjykatës që nuk lejon që krimit të organizuar ti arrestohen gjeneralët që kanë vepruar me urdhërat e tij.