Paloka: Pse e përjashtoi nga Grupi parlamentar?

Deputeti demokrat Edi Paloka ka reaguar dje në lidhje me akuzat e hedhura ndaj tij, ku ndër të tjera si mbrojtje përdori edhe një dokument të Prokurorisë së Katanias që sipas tij vërtetonte faktin se ai nuk po procedohej në shtetin italian. Po ashtu sikundër e thamë edhe më parë për vepra penale që janë kryer në vendin tonë kompetencën për hetime e ka Prokuroria shqiptare. Për deputetin demokrat Edi Paloka vlen një pyetje për Tahirin: Pse Rama të hoqi si ministër dhe pse të përjashtoi nga grupi parlamentar. “Nga këto letrat që po tund Tahiri, morën dhe Roshi i Kavajës dhe një pjesë e të inkriminuarve të tjerë të Ramës, madje edhe kur kishin qenë të dënuar e jo thjesht të hetuar… Ky, Tahir Habilaj, duhet të pyesi Ramën (se kështu sqarohet dhe publiku); Pse e largoi nga ministër? Pse me gjithë se ishte “ministri më i suksesshëm” dhe me gjithë “suksesin” në zgjedhje, nuk e vuri më në listën e ministrave? Pse e përjashtoi nga Grupi parlamentar? Rama di ndonjë gjë më shumë apo nuk di asgjë për këtë çështje? Shumë shpejt shqiptarët do marrin më shumë se këto përgjigje, pavarësisht ka apo jo vullnet Rama ta bëjë një gjë të tillë: shprehet Paloka.