Mashtrimi i Ramës me rrugën turistike në Velipojë

Kryeministri Edi Rama e nisi ditën e djeshme duke bërë të ditur se në muajin maj përfundon rruga turistike në Velipojë. Por ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari shkodran, i cili i shkruan atij se janë shtruar veç 500 metra rrugë, duke e lënë të nënkuptohet se rruga nuk përfundon në maj. Gjithashtu, ai ka dhe një mesazh për kryeministrin, pasi ky i fundit i ka hequr të drejtën për të komentuar në faqen e tij.
“Mos gënje shkodranët që në mëngjes. Por Edi legeni ma ka hjek të drejtën e komentit në fb. Të lutem thuj mos na gënje se nuk të besojnë shkodranët”, shkruan ndër të tjera qytetari. “Nadja e mirë zoti Berisha. Të uroj shëndet. Me qenë se Edi Eskobari publikoi një foto me rrugën e Velipojës, ku citoi se në maj përfundon në një kohë që ka 7 muaj që ka filluar edhe akoma nuk janë shtruar veç 500 metër rrugë. Ai thotë që në maj përfundon.? Unë desha t’i thoja mos gënje shkodranët që në mëngjes. Por Edi legeni ma ka hjek të drejtën e komentit në fb. Të lutem thuaj mos na gënje se nuk të besojnë shkodranët”, thuhet në denoncimin e Berishës.