Kili i fiksuar me argjentinasit

Pasi nuk ia doli të siguronte kualifikimin për në Botërorin “Rusi 2018”, Federata Kiliane e Futbollit u detyrua të pranojë dorëheqjen e trajnerit Juan Antonio Pizzi. Në këtë mënyrë, drejtuesit janë vendosur në kërkim të pasuesit të 49-vjeçarit. Kandidati më i mundshëm, profili i të cilit pëlqehet shumë nga Federata, është ai i Tata Martino, trajnerit aktual të Atlantës në MLS. Ai është një trajner me shumë eksperiencë në krye të përfaqësueseve të ndryshme në Amerikën e Jugut dhe ajo që është më e rëndësishme për drejtuesit e Federatës Kiliane të Futbollit, lidhet me disiplinën e hekurt që kërkon 54-vjeçari te futbollistët e tij.