Habilajt i blenë Tahirit syze 5 mijë euro

Habilajt i kanë blerë Tahirit syze 5 mijë euro me paratë e trafikut të drogës. Syzet optike që posedon Tahiri janë të firmës së njohur “Maybach”, lloji hedonist, e cila cilësohet si firma më e shtrenjtë në botë dhe ku syzet optike kapin shifra marramendëse nga 5 mijë euro e sipër. Lind pyetja, a mundet një ish-ministër dhe një deputet pa asnjë të ardhur shtesë përveç rrogës të posedojë syze të tilla. Këto syze janë dhuratë e Habilajve për Tahirin.