Kreu i organizatës kriminale i del hapur në mbrojtje Tahirit të bandës së Habilajve

Duke injoruar provat e Prokurorisë, kreu i organizatës kriminale në Kryeministri deklaron se me aq sa ka parë deri tani në mbledhjen e Komisionit të Mandateve, ai nuk ka parë asnjë provë që të implikojë ushtarin e tij Tahir në trafikun e drogës. Sipas tij deri në këto momente ai ka parë pazar nga kazani medatik dhe politik duke arritur kështu të ofendojë edhe Prokurorinë. Reagimi i Ramës është një qëndrim i qartë jo në favor të drejtësisë sikurse ishte dje por në favor të mafies pas shantazhit që atij i ka bërë Tahiri me dy video mbrëmë në darkë.