Tahiri nis të qajë: Lorenc unë po arrestohem, po shkoj në burg

Me lot në sy Tahiri është prekur në emision kur ka kujtuar se nesër do ti vihen prangat, “Lorenc unë po arrestohem, unë po shkoj në burg”, kanë qenë thirrjet e Tahirit në emisionin “Opinion”

Ish-ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri, ka deklaruar se Prokuroria për Krimet e Rënda, ka kërkuar arrestimin e tij, por jo hetimin.

Tahiri tha se kjo Prokurori po bën atë që se ka bërë kurrë me asnjë politikan tjetër.

Sipas tij, ajo po kërkon direkt arrestimin e ish-ministrit të Brendshëm, por pa hetuar lidhjet e tij me grupin kriminal të Habilajve.

“Kuvendi është thirrur të votojë, nëse unë do shkoj në burg apo jo. Dhe jo nëse do hetohem apo jo. Nëse do arrestohem apo jo dhe jo nëse do hetojë Prokuroria.