Prova e zjarrit për Ramën, do t’i heqë imunitetin Tahirit ose do të përvëlohet

Prokuroria e Krimeve të Rënda kërkon nga Parlamenti heqjen e imunitetit të deputetit Tahiri për të vijuar me procedurën e arrestimit të ish-ministrit. Heqja e imunitetit bëhet nga Parlamenti dhe për këtë Rama është pranë provës së zjarrit, ose do të dorëzojë Tahirin ose do të digjet vetë në të.