Ballina Politikë Si Rama sulmoi Zaganin dhe mbrojti Habilajt: Një kriminel në polici që...

Si Rama sulmoi Zaganin dhe mbrojti Habilajt: Një kriminel në polici që e pastruam

Te gjithe e mbajme mende se cfar akuza hodhi Edi Rama kunder Dritan Zaganit,sa vrer vodhi kunder nje punonjesi te policise se shtetit i cili i guxoi të hetonte bandën e Habilajve dhe akuzoi drejteperdrejte Tahirin dhe rrethin e tij miqesore

Rama për Dritan Zaganin

Një kriminel, nga ata të cilët policia e rilindur e shtetit ka pasur kurajën t’i identifikojë në radhët e veta dhe t’i pastrojë, një bashkëpunëtor i trafikantëve të drogës që dekonspironte operacionet e policisë është bërë sot heroi i opozitës, i mediave, madje edhe i kreut të shtetit së fundi.

Heroi që na kërkoka përgjigje, që nuk paraqitet në prokurori dhe të përgjigjet njëherë për akuzat e ngritura për të, por është paraqitur për azil politik në një shtet tjetër.

Kaq mjafton për të kuptuar se sa e ulët është bërë kjo lojë, se sa e dëshpëruar është në fakt industria e baltës, ndërkohë që gjithçka sot u shfaq këtu dhe fatmirësisht, por fatkeqësisht për ne si popull mori vulën e dy ambasadorëve të përfshirë drejtpërdrejtë në këtë luftë, nuk besoj se do të çohen të thonë se ishin gënjeshtra dhe shpresoj që mos ta fusin edhe ambasadorin amerikan tek ligji për dekriminalizimin.

Exit mobile version