Njeriu me kartelë është rëndë, organizon protestë për vendosjen e TVSH-së biznesit të vogël

Njeriu me kartelë në krye të qeverisë është në gjendje të rëndë. Për të parën herë në histori organizon një protestë në vendosje të TVSH për 80 mijë bizneset e vogla.
Kjo nuk kishte ndodhur më parë. Sot qeveria ka mbledhur administratën dhe i ka nxjerrë në rrugë kundër popullit.
Duket që kjo është një protestë nën kujdesin e qeverisë dhe policisë për të justifikuar vendosjen e TVSH-së për biznesin e vogël, taksë që prek mbi 500 mijë familje shqiptare.
“Protestuesit” kundër informalitetit janë ata që vjedhin taksat e shqiptarëve çdo ditë, janë administratë e mbushur me militante që sot janë urdhëruar të bëjnë këtë marshim të shëmtuar për të justifikuar vendosjen e TVSH-së për biznesin e vogël.