Ballina Uncategorized Mbetja Ruçi po kalon çdo limit, përjashton Nokën se kërkoi fjalën për...

Mbetja Ruçi po kalon çdo limit, përjashton Nokën se kërkoi fjalën për procedurë

Rudimenti i krimeve të diktaturës, sot në krye të Parlamentit ka tejkaluar çdo limit në seancën e sotme të Parlamentit dukek përjashtuar deputetin Noka vetëm se ai kërkoi fjalën për proçedurë që sipas rregullores së Parlamentit drejtuesi i seancës duhet t’ia jepte. Përjashtimet e vazhdueshme të deputetëve të opozitës po bënhen të përjavshme dhe një provokim për opozitën.

Exit mobile version