Ballina Politikë Ky është komunizmi i vitit 2017

Ky është komunizmi i vitit 2017

Vendimi i kryetarit të Kuvendit, Gramoz Ruçi për të përjashtuar nga seanca deputetin e PD-së, Flamur Noka, ndërkohë që të njëjtin standard nuk përdori për gjuhën fyese të kryeministrit Edi Rama, ka shkaktuar pakënaqësi te demokratët. Deputetja e PD, Fatbardha Kadiu e konsideron komunizëm të vitit 2017-të vendimin e Ruçit për t’i hequr të drejtën e fjalës Nokës, ndërkohë që Ramës nuk i tërheq dot vëmendjen. “Kryeministri ofendon parlamentarët, por Ruçi nuk i tërheq dot as vëmendje. Noka kërkon të flasë në Parlament, e drejtë themelore e njeriut dhe Ruçi e përjashton. Ky është komunizmi i vitit 2017”, shkruan Kadiu.

 

Exit mobile version