Carvajal, drejt shërimit nga problemet kardiake

Virusi që i shkaktori probleme me zemrën mbrojtësit të Reali të Madridit, Dani Carvahal është zhdukur. 25-vjeçari iu nënshtrua trajtimeve të specializuara, të cilat kanë dhënë efekt. Sidoqoftë trajtimi ende nuk mund të konsiderohet 100% i përfunduar pasi mjekët që po merren me Carvahal kanë vendosur që lojtari të vazhdojë të jetë nën kujdesin e tyre derisa gjendja e tij të stabilizohet. Mbrojtësi prej 30 shtatorit ka braktisur çdo aktivitet fizik. Carvahal vuan nga një lloj virusi që në rast mostrajtimi përbën rrezik të madh për lojtarin, çka do t’i shkaktonte atij aritmi, si dhe pasoja akoma edhe më të rënda. Sidoqoftë stafi mjekësor duket optimist për gjendjen shëndetësore të 25-vjeçarit dhe trajtimi po ecën me ritme të kënaqshme. Në fillim frika ishte e madhe, pasi mendohej që spanjollit do t’i duhej ta braktiste përgjithmonë futbollin në një moshë fare të re. Sidoqoftë situata tashmë duket drejt normalizimit dhe ndoshta Carvahal shumë shpejt do të ketë mundësi t’i bashkohet sërish pjesës tjetër të grupit.