Vidhet shtëpia e Gjiknurit, dalin thasët, policia e mban të fshehtë

GJIKNURI PERSHENDET PERFAQESUES TE TAP - Ministri i Energjise dhe Industrise, Damian Gjiknuri, duke pershendetur punimet komisionit te nivelit teknik ne kuader te Marreveshjes ndermjet Shqiperise, Italise dhe Greqise per projektin e gazsjellesit TAP./r/n/r/nGJIKNURI MEETS WITH TAP REPRESENTATIVES - Minister of Energy and Industry, Damian Gjiknuri, speaks during the technical trilateral meeting between Albania, Italy and Greece for the TAP pipeline project.

Një nga shtëpitë e ministrit të afërt të Ramës, Damian Gjiknuri është vjedhur në orët e mesditës. Shtëpia gjendet në rrugën “Fortuzi” pas Ministrisë së Drejtësisë dhe është në katin e tretë të një pallati. Hajdutët kanë hyrë në banesë nga dritarja e banjos të banesës

(Të plotë mund ta lexoni në gazetën “RD”, versioni print)