Mazzarri në stolin e Everton

 

Walter Mazzarri pritet të rikthehet shumë shpejt në Premier League. Ish-trajneri i larguar nga Watford verën e kaluar është kontaktuar nga dy ekipe të rëndësishme siç janë Everton dhe West Ham. Të dyja ekipet kanë shfaqur rendiment shumë të dobët në krahasim me investimet e bëra ndaj dhe respektivisht, Koeman me Biliç janë në pikëpyetje. Mazzarri ka krijuar eksperiencën e nevojshme për të punuar në Premier League pas aventurës te Watford dhe nuk do të refuzonte ofertat nga klubet e mësipërme.