Ora e takimit me prindër, Qifja pin kafe me mamin e Edit dhe Gaz Demin. Pa koment!

Ka kush mendon për hallin që e ka zënë “Qifen” me kërkesën e PD për hetim të thelluar për dekriminalzimin. Një kafe me Anetën, mamin e Edit është shumë shpresëdhënës.