Berisha e denoncoi i pari inkriminimin e Gjetanit

Partia Demokratike ka kërkuar nga KQZ-ja që të verifikohet deputeti socialist i zonës së Kurbinit, Gjetan Gjetani. Kërkesa është bërë në lidhje me të kaluarën e tij. Ish-kryeministri Sali Berisha e ka denoncuar Gjetan Gjetanin që në datën 9 qershor, 16 ditë para zgjedhjeve parlamentare. Më 9 qershor, 16 ditë para zgjedhjeve parlamentare, ish-Kryeministri Sali Berisha publikoi denoncimin e një qytetari nga fshati Mali i Bardhë, ku Gjetani akuzohej për korrupsion. Për më tepër, Berisha e quante edhe narko-trafikant. Berisha shkruante se kandidati i PS-së në Lezhë, Gjetan Gjetani, ka marrë 5 milionë lekë për një çertifikatë dhe për këtë shkak i kanë anuluar një takim në fshatin Mali i Bardhë. Qytetari i kërkoi t’i kthente mbrapsht lekët në të kundërt nuk do të zhvillohej takimi. Ja çfarë shkruante ish-kryeministri Sali Berisha: Narko-kandidati nuk pranohet në fshatin Mali i Bardhë! “Ai ndëshkohet për korrupsionin e tij! Qytetari dixhital denoncon: Narko-kandidatin e Lezhës, Gjetan Gjetani, një fshatar, të cilit i kishte marrë 5 milionë lekë për t’i dhënë çertifikatën e verdhë, i zënë rrugën tek shkonte në takim elektoral në fshatin Mali i Bardhë. Takimi u anulua! Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital!. “Zoti Berisha para 3 ditësh kandidati i PS, Gjetan Gjetani në Qarkun Lezhë kishte takim në fshatin Mal-Bardhë të Kurbinit, por dikush nga fshati ju zuri rrugën dhe nuk i lejoi të hynin në fshat; ai i kërkoi kandidatit 5 milionë lekët që i kishte marrë për t’i dhënë çertifikatën e verdhë. Pas shumë debatesh takimi u anulua. Respekte zoti Berisha”.