Rama i bën foto investimeve të Berishës dhe i vjedh autorësinë

Rama ka postuar në facebookun e tij pamje nga investimi gjigant i kompanisë norvegjeze 7Kraft punimet e së cilës janë inauguruar nga Berisha. Rama i ka bërë foto këtij investimi duke menduar se mund të vjedhë edhe autorësinë.