Rama-Ruçi duan t’i heqin fjalën Berishës, ai siguron 110 minuta

Në rendin e ditës së seancës së sotme maratonë, Panorama vëren se Sali Berisha e ka kërkuar fjalën në 6 pika të rendit të ditës përballë dy pikave që e ka kërkuar fjalën Lulzim Basha.
Ndërsa përsa i përket minutave të këtyre diskutimeve, kreu i PD-së, Basha do të flasë në 30 minuta, kurse Sali Berisha plot 90 minuta.
Koha që do marrin në Kuvend Basha dhe Berisha
Akti Normativ nr. 2, datë 16.8.2017 “Për disa ndryshime në Ligjin nr. 130/2016 “Për buxhetin e vitit 2017”
Lulzim Basha 10 minuta
Sali Berisha 10 minuta
Projektligji “Për ratifikimin e marrëveshjes, ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe e Irlandës së Veriut, që plotëson Konventën Evropiane për Ekstradimin, të vitit 1957”
Lulzim Basha 20 minuta
Sali Berisha 20 minuta
Projektligji “Për ratifikimin e marrëveshjes, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Republikës Federale të Gjermanisë, për bashkëpunimin financiar 2016, për projektin “Programi për rinovimin e konvikteve në Kampusin Universitar të Tiranës sipas parimit të efiçencës energjetike, faza II
Sali Berisha 20 minuta
Projektligji “Për ratifikimin e marrëveshjes, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Suedisë, për programin “Forcimi i Policimit të Komunitetit në Shqipëri” (2017-2020)
Sali Berisha 20 minuta
Projektvendimet e Vettingut
Sali Berisha 10 minuta
Dekret nr. 7969, datë 18.10.2016, “Për kthimin e Ligjit nr. 93/2016 “Për disa shtesa dhe ndryshime në Ligjin nr. 9640, datë 9.11.2006, “Për dhomat e tregtisë dhe industrisë”, të ndryshuar”
Sali Berisha 10 minuta