Drejtori i Përgjithshëm i policisë përgjon diplomatët, Rama nis në Amerikë përgjuesin

Kryetari i PD, Basha ka denoncuar në parlament një skandal të rëndë duke akuzuar direkt Drejtorin e Përgjithshëm të policisë, Çako për përgjime të diplomatëve të huaj dhe kundërshtarëve politikë të Ramës. Basha ka denoncuar edhe një skandal tjetër atë të nisjes drejt Amerikës sot të njeriut që ka pasur kufjet e përgjimit të diplomatëve. “Njeriu i kufjeve të përgjimit është nisur sot drejt SHBA nga Rama për ti shpëtuar arrestimit që ishte bërë gati nga Prokuroria”, tha Basha.