PD braktis Parlamentin pas zgjedhjes së Ruçit në krye të Parlamentit, bashkohen me protestuesit

PD braktisi Parlamentin menjëherë pas zgjedhjes së Ruçit në krye të këtij institucioni me votat e PS dhe aletaëve të saj. Kryetari i opozitës, Basha dhe grupi i deputetëve të PD menjëherë pas votimit i’u bashkuan protestuesve përpara Parlamentit. Basha ju drejtua protestuesve duke deklaruar se Rama provokoi shqiptarët me vendosjen e Ruçit në krye të Parlamentit. Ai deklaroi se lufta me të keqen nuk do të ndalet për asnjë moment.