Irritohen turistët, Thethi më keq se Jugu me çmimet

Një qytetar mjaft i zhgënjyer nga kushtet e turizmit në zonën e Thethit, ka dashur të ndajë me ne eksperiencën e tij mjaft negative. Ai rendit në vijim mjaft probleme që në fakt është turp që të ekzistojnë ende sot në vitin 2017.
Qytetari ndër të tjera shprehet se më kot njerëzit ankohen për Jugun, pasi paska edhe më keq. Përshëndetje JOQ! Para dy ditësh vendosa të vizitoja Thethin meqë kisha dëgjuar dhe provuar Jugun. Isha tek vila Gjecaj. Më vjen keq t’ju them se jeni ankuar kot me çmimet e Jugut, sepse Veriu ishte një tmerr. Përveçse shërbimi ishte 0 dëgjoja vetëm ulërima si mes maleve nga midis shërbimit gjasme të vilës. 1 pilaf ose më ndryshe në gjuhën tonë 1 garuzhde pilaf për fëmijë, 300 lekë. Tmerrrr. Ua kam bërë hallall, sepse përveçse bukurisë natyrore që ju ka fal Zoti, malësorët më zhgënjyen. E dashuroj vendin tim, por ne s’bëhemi kurrë njerëz. Ne duam vetëm të vjedhim dhe të përfitojmë. Bashkangjitur po të dërgoj 2 prej faturave. Flm nqs e postoni.