Shqiptari kapet në Siçili me një valixhe me drogë

Një shqiptar 25 vjeç është arrestuar nga policia italiane, ndërsa transportonte drogë me autobus nga Brindizi në Siçili. Sipas mediave italiane, shqiptari i arrestuar quhet Arben Fasko. Fasko u ndalua nga karabinierët në rrugën “Arno”, rrethinat e Perrino-s. Në valixhen e madhe që kishte marrë me vete në autobus 1 kg marihuanë të destinuar për tregun siçilian. Po ashtu u denoncuan një burrë dhe një grua që ishin në shoqërinë e tij me akuzën e trafikut të drogës.