Berisha: Këshilltari i Bashkisë, i dënuar për prostitucion, si mik i Arben Çukos

Ish-Kryeministri Berisha ka denoncuar me postimin e tij të radhës këshilltarin e Bashkisë së Lushnjës, Arjanit Muço, i cili ka qenë i dënuar për prostitucion dhe sot është mik i Arben Çukos. Këtë denoncim Berisha e ka bërë nëpërmjet “qytetarit” dixhital.
“Në narkoshtetin e Noriegës trafikantët janë dhe më të preferuarit, për miq dhe këshilltarë! Lexoni postimin dhe shikoni fotot e qytetarit dixhital. Sb”.
“Zotëria me bluzë të kuqe, në krah të drejtorit të burgjeve, Arben Çuko, është Arjanit Muço, i dënuar për shfrytëzim prostitucioni. Aktualisht anëtar i këshillit në Bashkinë Lushnjë dhe këshilltar personal i Arben Çukos”.