Humb një fëmijë në Durrës, familjarët apel për ndihmë

Policia e Durrësit njofton se, rreth orës 10:30 të ditës së premte është larguar nga banesa, lagja Nr.15, shtetasi E.C. 7 vjeç. Nga deklarimet e familjarëve pohohet se shtetasi i mitur ka dalë nga banesa për të luajtur dhe nuk është kthyer më. Fëmija është rreth 130 cm i gjatë dhe në momentin e largimit ka pasur të veshur një palë pantallona të shkurtra dhe një palë shapka ngjyrë blu. Familjarët kanë kërkuar ndihmën e policisë për gjetjen e fëmijës.